WIJ ZIJN ROOP

Onze geschiedenis

Roop is een all-round dienstverlener op het gebied van kwaliteit, ARBO en Milieu. Altijd vanuit de gedachte “Wij geloven dat veiligheid een beleving is die je kunt delen, waarmee je mensen motiveert en inspireert”

De visie van Roop is dan ook niet voor niets:

Veilig werken = prettig werken = productief werken!

Roop staat voor helder en bruikbaar advies. Niet simpelweg volgen van regels en wetten, maar praktische oplossingen die werken in de praktijk. Niet omdat het moet, maar juist omdat het kan!

En dat voor iedereen in een organisatie, van directie tot werkvloer. Want zonder zorgen werkt men nu eenmaal lekkerder, daar gaat het tenslotte om.

Roop is een Knowledge Company

Veiligheid als een Dienst

Met Veiligheid Als een Dienst speelt Roop in  op de behoefte aan een totaalconcept op het gebied van veiligheid en ARBO. Alle disciplines die bij veilig werken en ARBO horen vallen binnen deze visie. Door veiligheid en ARBO niet langer te zien als een kostenpost, maar als een toegevoegde waarde voor uw onderneming. Voorkomen van ongelukken en gevaarlijke situaties zorgt voor een spoedig verloop van uw werkzaamheden.  en tevreden en veilig werkend personeel. Met veiligheid als dienst wil Roop uw zorgen rondom veiliger werken wegnemen. Zodat u  al uw energie en tijd kan besteden aan uw projecten, zonder dat u zich druk hoeft te maken over veiligheid.

Meer veiligheid, minder zorgen!

Referenties