RISICO ANALYSE EN ADVIES

Veiligheid als dienst

Een veilige werkomgeving voor u en uw personeel is van essentieel belang. De weg hier naartoe kan door verschillende redenen echter hobbelig zijn. Roop is hier graag uw helpende hand.

Veilig werken doen we omdat dat beter is, niet alleen omdat het moet. Bij Roop zien we veiligheid daarom niet als een maatregel, maar als een beleving. Roop heeft in veel toonaangevende bedrijven dit gevoel weten te creëren, middels de implementatie van vernieuwende ideeën voor een veiligere werkplek. Een voordeel van het werken aan (een gevoel van) veiligheid met Roop, is dat uw communicatie via één deskundige loopt. Het feit dat één iemand daadwerkelijk uw organisatie en behoeften kent, is voor ons belangrijk. Uw organisatie is geen nummer dat een standaard veiligheidsadvies behoeft, maar een uniek individu.

 

Benieuwd hoe wij dit gevoel bij u kunnen creëren? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Icons_ROOP-01

Risico inventarisatie

Icons_ROOP-02

Veiligheid,- gezondheid- en milieuplan

Icons_ROOP-03

Bedrijfshulpverlening

Icons_ROOP-04

Veiligheidskundig advies

Icons_ROOP-05

Certificering

Icons_ROOP-06

Eén enkel aanspreekpunt

Rondje van Roop: Gratis veiligheidsscan

Benieuwd naar de stand van zaken in uw organisatie? Roop stuurt graag een veiligheidskundige naar u toe om met u mee te kijken. Een RI&E wordt vaak gezien als een kostenpost, maar dat is te makkelijk.