RoopFence ABigroup

Australië

 

Elite techsys en Roop Rail safety hebben RoopFence Rail aangeboden bij deze aannemer, die vooral veel werkt voor Rio Tinto, voor het beveiligen van de spoorwerkers tijdens het Hope 4 Dawns project. Na een uitgebriede keuring is RoopFence verkozen tot preferred product en ondertussen is er bijna 8000 meter RoopFence geleverd aan deze klant. Ze zijn vooral erg te spreken over de leversnelheid en de mate van meedenken, Speciaal voor deze klant zijn een aantal aanpassingen aan de klemmen en hekken gedaan, zodat het beter aansluit bij de specifieke maat spoorstaaf in dat deel van Australië. Meer foto`s en informatie vindt u op www.roopfence.com

RoopFence Metro

Athene

 

In samenwerking met opdrachtgever Aktor en de het bestuur van de stad Athene heeft Roop 3000 meter RoopFence Metro geleverd voor het uitbreiden van de drukste metrolijn van het land. Metrolijn 1 is de forensenlijn van Athene en tijdens de werkzaamheden moest deze uiteraard wel blijven rijden volgens de dienstregeling. Door het gebruik van RoopFence Metro konden de spoorwerkers gewoon aan de slag met het bouwen van het tweede spoor, terwijl op korte afstand de treinen bleven rijden. Meer informatie vindt u hier.

RoopFence BHP Billiton

Port Hedland

 

Samen met Imtram Australia heeft Roop Rail Safety 3000 meter RoopFence Rail geleverd voor het uitbreiden van de spoorwegen rondom Port Hedland. Vanwege de hoge belasting en cruciale dienstverlening op dat spoor was het van groot belang dat er geen verstoringen in het transport zouden optreden. Door de inzet van RoopFence Rail met de slimme Roop klemmen is dit gerealiseerd, waarmee Roop heeft laten zien dat het product niet voor niets tot preferred product is uitgeroepen door de Safety Staff van Rio Tinto! Meer informatie vindt u hier.