IPParking

Deurne

 

High tech leverancier van web based parkeersystemen IPparking wilde na de verhuizing naar een groter pand in Deurne de RI&E opnieuw uitgevoerd hebben. Door op korte termijn een veiligheidskundige te leveren kon Roop Group voorzien in deze behoefte van de opdrachtgever. Voor beide vestigingen van IPParking werd een nieuwe de RI&E uitgevoerd en een concreet plan van aanpak opgeleverd. En zo maakt Roop ook voor IPParking de doelstelling waar: Meer veiligheid, minder zorgen!

KDV Kaluna

Alphen aan de Rijn

 

Voor kinderdagverblijf Kaluna heeft Roop een uitgebreide RI&E uitgevoerd. Kinderdagverblijven staan onder streng toezicht, juist daarom wilde KDV Kaluna een RI&E die foutloos werd uitgevoerd en met een plan van aanpak wat werkbaar is. Niet alleen maar mappen vol met formulieren maar een bruikbaar rapport om de veiligheid van de kinderen te waarborggen. En dat is precies wat Roop levert: Meer veiligheid, minder zorgen!

Autobedrijf Sprankenis

Leende

 

De monteurs en takelaars van Sprankenis hebben een gevaarlijk en risicovol beroep, daarom is het belangrijk dat de Risico Inventarisatie goed is uitgevoerd. Men kan immers pas risico`s gaan verminderen wanneer bekend is wat deze precies inhouden. Roop heeft daarom een uitgebreid Risico inventarisatie traject uitgevoerd waarbij alle arbeidsrisico`s in kaart zijn gebracht. Hier is vervolgens een plan van aanpak uitgekomen, met een aantal actiepunten om daadwerkelijk veiliger te werken. Het is vooral de leesbaarheid en toepasbaarheid van de documenten waarmee de directie van Sprankenis zo tevreden is, hierdoor is het een project geworden waarin zij zichzelf en hun bedrijf herkennen.

Bakkerij Vedder

Deurne

 

Bakkerij Vedder na het afronden van het Risico Inventarisatie traject:

Een tevreden klant spreekt; “Roop heeft de RI&E voor ons aangepast, op een efficiënte en doeltreffende wijze. En.. vanaf de 1e kennismaking tot en met de implementatie in een erg prettige samenwerking. Kortom: alle basis om Roop bij onze relaties aan te bevelen!”